Original apartment by H2o+Co2 Design displaying an imposing lighting system

Especially designed by H2o+Co2 Design for a client who works in the fashion industry, this original apartment located in Taipei, Taiwan displays an imposing lighting system and many other unique and personal features. By creatively reducing partition walls to a minimum level, the architects were successful in breaking the independent spatial pattern and making the space layers brighter and more transparent. 

The apartment is an artistic complex of a stylish living room, a modern study zone, an open kitchen, bar and dining area.

Because the height of the beam was too low, we used the concept of diamond faces for the ceilings, in order to create a zero- oppressive space. We wanted the owner to enjoy a feeling of openness in this crowed city through the ceiling design, which shows low-key but extraordinary beauty. The back-end of the hallway was inspired by Tadao Ando’s work Church of Light”, explained the architects.

0 Response to "Original apartment by H2o+Co2 Design displaying an imposing lighting system"

Post a Comment